TEMPORARY INFRASTRUCTURES
Gevelsteiger Riethoven
Gevelsteiger gebouwd met Layher Allround steigermateriaal ten behoeve van nieuwbouw aan een villa in Riethoven.
Tijdelijke Voetgangersbrug Hasselt
In Hasselt nabij de Kunstcampus is een tijdelijke brug gemaakt voor de studenten van de campus als oversteek van een toegangsweg naar een bouw werf.
Gevelsteiger ‘s-Hertogenbosch
Aan de markt in 's-Hertogenbosch hebben we deze steiger ter renovatie gebouwd tegen het pand van Döner King
Trappentoren Goldforum Eindhoven
In verband met herstelwerkzaamheden en reparaties aan zonnepanelen op het dak hebben we wederom in korte tijd een trappentoren gerealiseerd op het bedrijvenpark Flight Forum nabij Eindhoven Airport.
Gevelsteiger Eersel
Voor dit pand aan de markt in Eersel hebben we een steiger gebouwd voor het vervangen van het dak en de dakgoten.
Tijdelijke Voetgangersbrug Beringen
Op het treintraject tussen Hasselt en Mol ligt het Station Beringen. Door werkzaamheden aan de bestaande brug werd het perron onbereikbaar. Gigant bouwde hier een tijdelijke brug over het spoor.
Gevelsteiger Son
Ten behoeve van het plaatsen van zonnepanelen op het dak bouwden we deze gevelsteiger aan de Zebrakever in Son
Gevelsteiger Landgraaf
Voor de werkzaamheden aan het pand van van Cranenbroek in Landgraaf hebben we deze gevelsteiger gerealiseerd.
Gevelsteiger Knegsel
Onze gevelsteiger dient hier als werkvloer op hoogte voor werkzaamheden aan het pand aan de Vessemseweg in Knegsel
Gevelsteiger ‘s-Hertogenbosch
Schilderwerkzaamheden op hoogte zijn het beste uit te voeren op een stevige gevelsteiger.
Tijdelijke Voetgangersbrug Brugge
Realisatie van de tijdelijke voetgangersbrug van 33m lengte bij het station van Brugge. Met de brug gebouwd over een drukke weg met 4 rijbanen kunnen de vele bezoekers van onder meer het evenement Wintergloed Brugge
Tijdelijke Publiekstrap Apeldoorn
Aanpassing in verband met vluchtroute op de wielerbaan van Omnisportcentrum hebben we een twee tijdelijke publiekstrappen gerealiseerd.
Metselsteiger Veldhoven
Nieuwbouw in Veldhoven. Deze metselsteiger is gebouwd met Layher Allround steigermateriaal om een werkvloer op hoogte te creëren.
Gevelsteiger ‘s-Hertogenbosch
Schilderwerkzaamheden op hoogte zijn het beste uit te voeren op een stevige gevelsteiger. Deze hebben we meerdere malen op- en afgebouwd bij meerdere woningblokken in 's-Hertogenbosch.
Tijdelijke Voetgangersbrug Vlaardingen
Voor een tijdelijke aanpassing van de route naar de sportvereniging in Vlaardingen hebben we een voetgangersbrug gerealiseerd.
Gevelsteiger Geldrop
Op hoogte werken is geen probleem met een gevelsteiger op maat. Deze hebben we hier gebouwd voor een woning in Geldrop met Layher allround materiaal.
Trappentoren met loopbrug van Abbemuseum Eindhoven
Voor de renovatie van het dak bij het Van Abbemuseum hebben we voor de werkzaamheden een trappentoren en loopbrug geplaatst zodat er veilig op hoogte gewerkt kan worden.
Gevelsteiger Roggebotsluis
Gevelsteiger gebouwd met Layher Allround steigermateriaal ten behoeve van nieuwbouw vakantiepark Roggebotsluis.
Tijdelijke Publiekstrap Betuwse Waard
In verband met de aanpassing van de routing op de camping in de Betuwse Waard hebben we twee tijdelijke publiekstrappen gerealiseerd
Gevelsteiger Eersel
Voor de renovatie aan dit pand aan de Nieuwstraat in Eersel hebben we een gevel gerealiseerd die dient voor werken op hoogte inclusief metselwerk.
Trappentoren Tilburg
Onze trappentorens worden gebruikt voor de plaatsing van zonnepanelen en dient hier als tweede vluchtroute vanaf het pand.
Gevelsteiger Waalre
Onze gevelsteiger dient hier als werkvloer op hoogte voor werkzaamheden aan het pand aan de Gildestraat in Waalre
Hangsteiger Venlo
Ten behoeve van de renovatie aan de Maaskade is deze hangsteiger gebouwd in Venlo
Metselsteiger Nijmegen
Ook bij metselwerkzaamheden aan deze nieuwbouw villa in Nijmegen werken we met Layher Allround steigermateriaal om een werkvloer op hoogte te creëren.
Gevelsteiger Eersel
Gevelsteiger gebouwd met Layher Allround steigermateriaal ten behoeve van nieuwbouwproject in Eersel
Tijdelijke voetgangersbrug RTBF Media Square
Middels het vakwerk brugsysteem van Layher Allround een tijdelijke voetgangersbrug gebouwd van 2.07 meter breed en met een vrije overspanning van bijna 27 meter.
Bruggen Vechtsebanen
In opdracht van De Vechtsebanen Utrecht zijn er twee publiekstoegankelijke bruggen met 14 meter vrije overspanning gebouwd over de schaatsbaan om het middenterrein bereikbaar te maken.
Tijdelijke Trap NS Station
Bij het NS treinstation Arnhem Velperpoort is vanwege werkzaamheden een tijdelijke trap met fietsgoot gebouwd tegen het talud om de treinreiziger naar het perron te geleiden.
Publiekstrappen basisschool
Als tijdelijke oplossing voor een uitgestelde levering van de vaste trapconstructie werd Gigant Infra gevraagd in opdracht van Hooyberghs om 2 tijdelijke trapconstructies te bouwen bij een school in het Belgische Deurne.
Brug en hellingbanen SuperNova
Een omvangrijke evenementenlocatie creëren midden in het stadscentrum van Antwerpen. Een prachtige opdracht waar de locatie met behulp van tijdelijke infrastructuren optimaal werd benut.
Doorwerkkap Theehuis Vijverhof
Op het landgoed Vijverhof in Nieuwersluis heeft Gigant Infra een maatwerk steiger overkapping/doorwerkdak gebouwd voor de plaatsing van een koperen dak op het 'Theehuis'.
Tijdelijk perron Zwijndrecht
Een perron van 200m lengte en 4.50m breedte bereikbaar gemaakt met een trap en een mindervalide hellingbaan. Compleet met markering langs de randen van het perron en podotactiele tegels bij de afgang van de ramp en trap.
Gevelsteiger Ecodorp Boekel
In opdracht van Eco+Bouw heeft Gigant Infra op het Ecodorp Boekel een unieke cirkelvormige steiger gebouwd met werkvloeren en trapopgangen. Maatwerk leveren met standaard materialen, dat is waar Gigant goed in is.
Werkvloer TU Eindhoven
Gigant Infra heeft in het Metaforum van de TU Eindhoven een steiger met dichte werkvloeren voor installatiewerkzaamheden aan het plafond geleverd.
Steigerwerk Onze-Lieve-Vrouwekerk
In opdracht van ABECO werd in de Meierijstad Schijndel een werksteiger met bijbehorende trappentoren gebouwd ten behoeve van de werkzaamheden ter vervanging van het huidige dak en het plaatsen van zonnepanelen. 
Noodtrappen Campinaterrein
Gigant bouwde bij de oude Campina Fabriek in Eindhoven tijdelijke noodtrappen zodat de deuren voor groot publiek konden worden geopend voor de Graduation Show tijdens de Dutch Design Week
Doorwerkkap Woning
Gigant heeft in opdracht van een particuliere woningeigenaar een maatwerk doorwerkkap ontworpen en gebouwd. Met een basis van Layher-Allround in combinatie met krimpfolie werd een waterdichter overkapping gebouwd.
Vloerstructuren en kabelbruggen
In opdracht van Energyst bouwde Gigant Infra in de koelcellen van Campina-YOKO Cheese in het Belgische Genk een stellage voor de plaatsing van diverse koelinstallaties en de bijbehorende kabelbruggen .
Publiekstrappen en dakterras Plug-In-City
In opdracht van Trudo Vastgoed en Bygg Architecture is een tijdelijk dakterras met relingen gebouwd. Deze constructie is gebouwd op 6 meter hoogte en biedt met een trapconstructie toegang tot het terras.
Publiekstrap Chemelot Campus
Tijdens een renovatie van het DSM Ahead gebouw op de Chemelot Campus in Geleen is een tijdelijke trapconstructie van 4 meter breed gebouwd om toegang te bieden tot de bezoekers en personeel van dit gebouwd.
Werkvloer werfzone
Voor een project in Tiel bouwde Gigant een vloerstructuur als onderbouw voor de bouwketen en als werfzone. De tijdelijke vloerstructuur van 530m2 werd gebouwd op een schuin lopende ondergrond van gras aan de waterkant.
GIGANT INFRA | 2023
GIGANT INFRA | 2023