TEMPORARY INFRASTRUCTURES
TEMPORARY INFRASTRUCTURES
Doorwerkkap Woning Helmond
Gigant heeft in opdracht van een particuliere woningeigenaar een maatwerk doorwerkkap ontworpen en gebouwd. Met een basis van Layher-Allround in combinatie met krimpfolie werd een waterdichter overkapping gebouwd.
Steigerstellage en Kabelbrug Campina
In opdracht van Energyst bouwde Gigant Infra in de koelcellen van Campina-YOKO Cheese in het Belgische Genk een stellage voor de plaatsing van diverse koelinstallaties en de bijbehorende kabelbruggen .
Tijdelijke trappen en dakterras Plug-In City
In opdracht van Trudo Vastgoed en Bygg Architecture is een tijdelijk dakterras met relingen gebouwd. Deze constructie is gebouwd op 6 meter hoogte en biedt met een trapconstructie toegang tot het terras.
Tijdelijke Brug Supernova
Een omvangrijke evenementenlocatie creëren midden in het stadscentrum van Antwerpen. Een prachtige opdracht waar de locatie met behulp van tijdelijke infrastructuren optimaal werd benut.
Opening Metrostation Blijdorp Rotterdam
Voor de opening van het Metrostation Blijdorp Rotterdam kreeg Gigant de opdracht één van de tunnelschachten dicht te leggen en te voorzien van een tijdelijke en publiekstoegankelijke vloerstructuur
Tijdelijke Entreetrap Chemelot Campus Geleen
Tijdens een renovatie van het DSM Ahead gebouw op de Chemelot Campus in Geleen is een tijdelijke trapconstructie van 4 meter breed gebouwd om toegang te bieden tot de bezoekers en personeel van dit gebouwd.
Tijdelijke vloerstructuur werfzone Tiel
Voor een project in Tiel bouwde Gigant een vloerstructuur als onderbouw voor de bouwketen en als werfzone. De tijdelijke vloerstructuur van 530m2 werd gebouwd op een schuin lopende ondergrond van gras aan de waterkant.
GIGANT INFRA | 2019
GIGANT INFRA | 2019