TEMPORARY INFRASTRUCTURES
TEMPORARY INFRASTRUCTURES
Tijdelijk treinperron Zwijndrecht
Een perron van 200m lengte en 4.50m breedte bereikbaar gemaakt met een trap en een mindervalide hellingbaan. Compleet met markering langs de randen van het perron en podotactiele tegels bij de afgang van de ramp en trap.
Steigerbouw Ecodorp Boekel
In opdracht van Eco+Bouw heeft Gigant Infra op het Ecodorp Boekel een unieke cirkelvormige steiger gebouwd met werkvloeren en trapopgangen. Maatwerk leveren met standaard materialen, dat is waar Gigant goed in is.
Werkvloer Technische Universiteit Eindhoven
Gigant Temporary Infrastructures heeft in het Metaforum van de TU Eindhoven een steiger met dichte werkvloeren voor installatiewerkzaamheden aan het plafond geleverd
Steiger Kerk Schijndel
In opdracht van ABECO werd in de Meierijstad Schijndel een werksteiger met bijbehorende trappentoren gebouwd ten behoeve van de werkzaamheden ter vervanging van het huidige dak en het plaatsen van zonnepanelen. 
Tijdelijke Trap NS Station
Bij het NS treinstation Arnhem Velperpoort is vanwege werkzaamheden een tijdelijke trap met fietsgoot gebouwd tegen het talud om de treinreiziger naar het perron te geleiden.
Tijdelijke Trappen Basisschool
Als tijdelijke oplossing voor een uitgestelde levering van de vaste trapconstructie werd Gigant Infra gevraagd in opdracht van Hooyberghs om 2 tijdelijke trapconstructies te bouwen bij een school in het Belgische Deurne.
Noodtrappen Campina Fabriek
Gigant bouwde bij de oude Campina Fabriek in Eindhoven tijdelijke noodtrappen zodat de deuren voor groot publiek konden worden geopend voor de Graduation Show tijdens de Dutch Design Week
Doorwerkkap Woning Helmond
Gigant heeft in opdracht van een particuliere woningeigenaar een maatwerk doorwerkkap ontworpen en gebouwd. Met een basis van Layher-Allround in combinatie met krimpfolie werd een waterdichter overkapping gebouwd.
Kabelbrug en steiger Campina
In opdracht van Energyst bouwde Gigant Infra in de koelcellen van Campina-YOKO Cheese in het Belgische Genk een stellage voor de plaatsing van diverse koelinstallaties en de bijbehorende kabelbruggen .
Trappen en dakterras Plug-In City
In opdracht van Trudo Vastgoed en Bygg Architecture is een tijdelijk dakterras met relingen gebouwd. Deze constructie is gebouwd op 6 meter hoogte en biedt met een trapconstructie toegang tot het terras.
Tijdelijke Brug Supernova
Een omvangrijke evenementenlocatie creëren midden in het stadscentrum van Antwerpen. Een prachtige opdracht waar de locatie met behulp van tijdelijke infrastructuren optimaal werd benut.
Opening Metrostation Blijdorp
Voor de opening van het Metrostation Blijdorp Rotterdam kreeg Gigant de opdracht één van de tunnelschachten dicht te leggen en te voorzien van een tijdelijke en publiekstoegankelijke vloerstructuur
Tijdelijke Entreetrap Chemelot Campus Geleen
Tijdens een renovatie van het DSM Ahead gebouw op de Chemelot Campus in Geleen is een tijdelijke trapconstructie van 4 meter breed gebouwd om toegang te bieden tot de bezoekers en personeel van dit gebouwd.
Tijdelijke vloerstructuur werfzone
Voor een project in Tiel bouwde Gigant een vloerstructuur als onderbouw voor de bouwketen en als werfzone. De tijdelijke vloerstructuur van 530m2 werd gebouwd op een schuin lopende ondergrond van gras aan de waterkant.
GIGANT INFRA | 2020
GIGANT INFRA | 2020