TEMPORARY INFRASTRUCTURES
Tijdelijke voetgangersbrug RTBF Media Square
Middels het vakwerk brugsysteem van Layher Allround een tijdelijke voetgangersbrug gebouwd van 2.07 meter breed en met een vrije overspanning van bijna 27 meter.
Doorwerkkap Theehuis Vijverhof
Op het landgoed Vijverhof in Nieuwersluis heeft Gigant Infra een maatwerk steiger overkapping/doorwerkdak gebouwd voor de plaatsing van een koperen dak op het 'Theehuis'.
Bruggen Vechtsebanen
In opdracht van De Vechtsebanen Utrecht zijn er twee publiekstoegankelijke bruggen met 14 meter vrije overspanning gebouwd over de schaatsbaan om het middenterrein bereikbaar te maken.
Tijdelijk perron Zwijndrecht
Een perron van 200m lengte en 4.50m breedte bereikbaar gemaakt met een trap en een mindervalide hellingbaan. Compleet met markering langs de randen van het perron en podotactiele tegels bij de afgang van de ramp en trap.
Gevelsteiger Ecodorp Boekel
In opdracht van Eco+Bouw heeft Gigant Infra op het Ecodorp Boekel een unieke cirkelvormige steiger gebouwd met werkvloeren en trapopgangen. Maatwerk leveren met standaard materialen, dat is waar Gigant goed in is.
Werkvloer TU Eindhoven
Gigant Infra heeft in het Metaforum van de TU Eindhoven een steiger met dichte werkvloeren voor installatiewerkzaamheden aan het plafond geleverd.
Steigerwerk Onze-Lieve-Vrouwekerk
In opdracht van ABECO werd in de Meierijstad Schijndel een werksteiger met bijbehorende trappentoren gebouwd ten behoeve van de werkzaamheden ter vervanging van het huidige dak en het plaatsen van zonnepanelen. 
Tijdelijke Trap NS Station
Bij het NS treinstation Arnhem Velperpoort is vanwege werkzaamheden een tijdelijke trap met fietsgoot gebouwd tegen het talud om de treinreiziger naar het perron te geleiden.
Publiekstrappen basisschool
Als tijdelijke oplossing voor een uitgestelde levering van de vaste trapconstructie werd Gigant Infra gevraagd in opdracht van Hooyberghs om 2 tijdelijke trapconstructies te bouwen bij een school in het Belgische Deurne.
Noodtrappen Campinaterrein
Gigant bouwde bij de oude Campina Fabriek in Eindhoven tijdelijke noodtrappen zodat de deuren voor groot publiek konden worden geopend voor de Graduation Show tijdens de Dutch Design Week
Doorwerkkap Woning
Gigant heeft in opdracht van een particuliere woningeigenaar een maatwerk doorwerkkap ontworpen en gebouwd. Met een basis van Layher-Allround in combinatie met krimpfolie werd een waterdichter overkapping gebouwd.
Vloerstructuren en kabelbruggen
In opdracht van Energyst bouwde Gigant Infra in de koelcellen van Campina-YOKO Cheese in het Belgische Genk een stellage voor de plaatsing van diverse koelinstallaties en de bijbehorende kabelbruggen .
Publiekstrappen en dakterras Plug-In-City
In opdracht van Trudo Vastgoed en Bygg Architecture is een tijdelijk dakterras met relingen gebouwd. Deze constructie is gebouwd op 6 meter hoogte en biedt met een trapconstructie toegang tot het terras.
Brug en hellingbanen SuperNova
Een omvangrijke evenementenlocatie creëren midden in het stadscentrum van Antwerpen. Een prachtige opdracht waar de locatie met behulp van tijdelijke infrastructuren optimaal werd benut.
Publiekstrap Chemelot Campus
Tijdens een renovatie van het DSM Ahead gebouw op de Chemelot Campus in Geleen is een tijdelijke trapconstructie van 4 meter breed gebouwd om toegang te bieden tot de bezoekers en personeel van dit gebouwd.
Werkvloer werfzone
Voor een project in Tiel bouwde Gigant een vloerstructuur als onderbouw voor de bouwketen en als werfzone. De tijdelijke vloerstructuur van 530m2 werd gebouwd op een schuin lopende ondergrond van gras aan de waterkant.
GIGANT INFRA | 2022
GIGANT INFRA | 2022